neslužbene stranice o Podravskim Sesvetama

    ŽUPA    DRAGANCI    MEKIŠ    GOSPODARSTVO    SPORT    DVD    PS WI-FI   KORISNI  LINKOVI    

Ostale internet stranice o Podravskim Sesvetama        Sesvečki telefonski brojevi ustanova i  poduzeća           Autori i kontakt

  Darinka  i Zorko Vedrina
 

Darinka Vedrina rođena je 1961. godine u Zagrebu. Završila je  Pravni fakultet kao diplomirani pravnik. Podrijetlo iz podravskog kraja vuče po očevoj strani, što je i djelomičnim uzrokom svojevrsnog «povratka» , barem fotografijom, ovom kraju - Podravskim Sesvetama. Posebno obožava rijeku Dravu, njene izmaglice, zalaske sunca, ptice i čamce. Prvi puta izlaže 1999.godine i  od tada je dobila nekoliko nagrada. Član je FK «Drava» Đurđevac. Živi i radi u Zagrebu.   
 

Zorko Vedrina rođen je 1958. godine u Zagrebu. 1984.godine diplomirao je kameru na Akademiji za kazalište, film i televiziju (danas Akademija dramskih umjetnosti) te je time stekao zvanje diplomiranog filmskog i televizijskog snimatelja. Od l986. godine radi kao kamerman na HRT-u  u Zagrebu. Prvi puta izlaže 1980. godine i od tada sudjeluje na mnogim domaćim i međunarodnim izložbama na kojima je više puta nagrađivan. Član je FK «Drava» Đurđevac. Živi i radi u Zagrebu.
__________________________________________________________________________________________________

Computer design and copyright ©1998.-2018.