neslužbene stranice o Podravskim Sesvetama

Početna stranica

    ŽUPA    DRAGANCI    MEKIŠ    GOSPODARSTVO    SPORT    DVD    PS WI-FI   KORISNI  LINKOVI    

Ostale internet stranice o Podravskim Sesvetama        Sesvečki telefonski brojevi ustanova i  poduzeća           Autori i kontakt

   
 
  Udruga umirovljenika

  Hrvatsko folklorno društvo
    Sesvećice


  Pjevačka udruga Blaž Lenger

 
UDVDR Podravske Sesvete

  MLADOST,
     kulturno-prosvjetna udruga
 
 
______________________________

Computer design and copyright
              ©1998.-2018.
 

 
 


   Udruga veterana i dragovoljaca domovinskog rata
 Podravske Sesvete

   U vremenu od 26.–28. rujna 2008. godine u Baškoj Vodi održavalo se 13. DRŽAVNO ŠPORTSKO NATJECANJE DRAGOVOLJACA  I  VETERANA DOMOVINSKOG RATA.

   Organizator natjecanja je bila UDVDR RH I UDVDR Podružnica Splitsko-dalmatinske županije. Među preko 1200 natjecatelja iz 20 županija i grada Zagreba sudjelovala je i mala takmičarska ekipa od 5 članova iz našeg ogranka. Naš ogranak je sudjelovao u natjecanju u kuglanju. Nakon što su naši dečki dali sve od sebe na kuglačkoj stazi prišlo se analizi postignutih rezultata. Na kraju smo ustanovili da je na ovakvom veličanstvenom skupu važno prvenstveno sudjelovati, a rezultat je u ovom slučaju ipak u drugom planu. Trodnevno natjecanje i druženje u Baškoj Vodi ostat će nam u lijepoj uspomeni te se nadamo i sudjelovanju na slijedećem natjecanju koje će organizirati i kojih će biti domaćin UDVDR Krapinsko–zagorske županije. Naša ekipa je sudjelovala u sastavu : Ivan Rusan, Josip Štefec, Josip Karšić, Nikola Bošnjak i Mladen Tudić.